Auto reparatie


Heeft uw auto een storing of defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie. Bij HAS Auto’s bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

 • Garages met de modernste voorzieningen.
 • Top kwaliteit onderdelen (A-Merken).
 • Indien gewenst budget onderdelen (B-Merken)
 • Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs.
 • Betaalbaar herstel.
 • Snel een afspraak en snel weer onderweg.

Garages met de modernste voorzieningen.

De werkplaats van HAS Auto’s is voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en te repareren.

Top kwaliteit onderdelen.

HAS Auto’s werkt met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

Indien gewenst kunnen wij ook budget onderdelen leveren (B-merken).

Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs.

Bij HAS Auto’s werken servicegerichte technici aan uw auto reparatie. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken.

Betaalbaar herstel.

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken.

Snel een afspraak maken voor auto reparatie, snel weer onderweg.

Wilt u een auto reparatie laten uitvoeren? HAS Auto’s helpt u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen.

Bij HAS Auto’s staat uw auto op de 1e plaats.

 • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Persoonlijke aandacht en advies

Een afspraak maken

Wilt u graag door ons benaderd worden? Laat een bericht achter en wij contacteren u z.s.m.

  Uw naam (*verplicht)
  Uw e-mailadres (*verplicht)
  Bericht