WERKPLAATS


Een goed werkende airco zorgt niet alleen voor comfort tijdens warme dagen, het helpt ook tegen vocht en zorgt tevens voor dat u fris achter het stuur zit!

Lees meer...

Bij HAS Auto's kunt u terecht voor storingen of defecten aan uw auto. Met zorgvuldigheid en vakmanschap zorgen wij dat u weer met een veilig gevoel de weg op gaat.

Lees meer...

Uw remmen dragen bij aan uw veiligheid op de weg. Een goed werkend remsysteem is daarom van essentieel belang. HAS Auto helpt hier graag aan mee.

Lees meer...

Een distributieriem is onderdeel van het hart van de auto. Slijtage van de riem is onoverkomelijk, daarom is het van belang dat deze op tijd vervangen wordt.

Lees meer...

Heeft uw auto een versleten koppeling? HAS Auto's is uw vakspecialist en helpt u graag met het tijdig vervangen van uw koppeling, wel zo handig.

Lees meer...

Pech met uw auto is hartstikke vervelend. Zelf met goede zorg van uw auto kan het toch overkomen. HAS Auto's geeft u graag tips over hoe u moet handelen en denkt graag mee aan een oplossing.

Lees meer...

Laat uw accu testen bij HAS Auto's. De accu voorziet niet alleen de stroomvoorziening in de auto van luxe, maar zorgt ook voor het starten. Check ook of uw accu nog goed is.

Lees meer...

Er brandt een lampje op mijn dashboard en nu? HAS Auto's leest uw voertuig uit met behulp van geavanceerde apparatuur en kan u precies vertellen wat er met uw auto aan de hand is.

Lees meer...

De staat van uw banden is van groot belang. Niet alleen uw veiligheid maar ook het rijgedrag van de auto wordt hierdoor beïnvloed. HAS Auto's controleert uw banden op slijtage en vervangt indien nodig.

Lees meer...